Mantil sa solarnim panelima puni vaš telefon

Bez autora
Nov 22 2016

Japanski dizajner Junya Watanbe ima zanimljivu ideju - mantil opskrbljen solarnim panelima koji može puniti vaš mobitel. Ezoterični dizajner, poznat po radikalnim idejama, svoju uvrnutu estetiku upotpunio je nosivom modernom tehnologijom.Istina, ovo zadovoljstvo košta. Mantil sa četiri solarna panela na leđima i dva naprijed u posebnim džepovima košta nešto više od 5.360 KM. Za modno osviještene muškarce evo i detalja o dizajnu. Radi se o klasičnom stilu, kombinaciji vune, zakopčanih džepova, laktova sa zakrpama i pamukom obloženih vanjskih dijelova.

Mantil sa solarnim panelima puni vaš telefonJapanski dizajner Junya Watanbe ima zanimljivu ideju - mantil opskrbljen solarnim panelima koji može puniti vaš mobitel.

Ezoterični dizajner, poznat po radikalnim idejama, svoju uvrnutu estetiku upotpunio je nosivom modernom tehnologijom.

Istina, ovo zadovoljstvo košta. Mantil sa četiri solarna panela na leđima i dva naprijed u posebnim džepovima košta nešto više od 5.360 KM.

Za modno osviještene muškarce evo i detalja o dizajnu. Radi se o klasičnom stilu, kombinaciji vune, zakopčanih džepova, laktova sa zakrpama i pamukom obloženih vanjskih dijelova. Iako su solarne ploče jasno vidljive, dizajner se potrudio da imaju završetak s ukusom, pa ih je prekrio umjetnom kožom.

Ipak, nije poznato koliko vremena trebate provesti na suncu kako biste u potpunosti napunili bateriju svog mobitela.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik