Paloma više nego udvostručila neto dobit u 2016.

Bez autora
Mar 26 2017

Paloma je prošle godine ostvarila 1,6 milijuna eura čiste dobiti što je 127 posto više nego godinu ranije. Ostvareno je 86,7 milijuna eura prihoda od prodaje što je 2 posto više nego 2015. Rezultat iz redovnog poslovanja iznosio je 2,3 milijuna eura. Najveći rast Paloma bilježi u segmentu trgovačkih robnih marki. Investicije su lani iznosile 1,3 milijuna eura čime su proizvodni kapaciteti povećani za petinu. Doatno su povećanju produktivnosti pomogle investicije u prizvodnji gotovih proizvoda, prije svega s investicijom u liniju C-ROL4 line. Time je produktivnost skočila za 24 posto, a također je porasla i produktivnost na linijama C10-ROL i C11-ROL.

Paloma više nego udvostručila neto dobit u 2016.Paloma je prošle godine ostvarila 1,6 milijuna eura čiste dobiti što je 127 posto više nego godinu ranije.

Ostvareno je 86,7 milijuna eura prihoda od prodaje što je 2 posto više nego 2015. Rezultat iz redovnog poslovanja iznosio je 2,3 milijuna eura.  Najveći rast Paloma bilježi u segmentu trgovačkih robnih marki. 

Investicije su lani iznosile 1,3 milijuna eura čime su proizvodni kapaciteti povećani za petinu. Doatno su povećanju produktivnosti pomogle investicije u prizvodnji gotovih proizvoda, prije svega s investicijom u liniju C-ROL4 line. Time je produktivnost skočila za 24 posto, a također je porasla i produktivnost na linijama C10-ROL i C11-ROL. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik