2. Sarajevo Tourism Summit 2024.

Bez autora
Apr 24 2024

Drugi Sarajevo Tourism Summit biće održan 24. i 25. aprila 2024. godine u srcu Sarajeva, a nosioc organizacije je Business Concierge Center, prvi i jedini concierge servis u BiH, u suradnji s agencijom Topcom Sarajevo.

Turizam, kao prirodna i istinska potreba, trenutno doživljava svoju reinkarnaciju na prostorima Bosne i Hercegovine. Upravo sada, u vrijeme kada svijet traži nove načine povezivanja i izgradnje odnosa među ljudima, turizam postaje ključni temelj za stvaranje novih vrijednosti. Sarajevo, s bogatom kulturnom baštinom, prirodnom ljepotom i gostoljubivom atmosferom, predstavlja savršen ambijent za okupljanje stručnjaka, lidera industrije i entuzijasta koji dijele strast prema razvoju turizma.

Pratite nas na ovoj platformi kako biste saznali najnovije informacije o predavačima, temama i događanjima koja će obilježiti 2. Sarajevo Tourism Summit. Spremite se za inspirativne diskusije, inovativna rješenja i mogućnosti umrežavanja koje će oblikovati budućnost turističke industrije u Bosni i Hercegovini i šire.

Drugi dvodnevni Sarajevo Tourism Summit predstaviće intrigantne teme iz oblasti turizma, hotelijerstva, ugostiteljstva, transporta i ostalih srodnih djelatnosti kroz dinamične forme poput panel diskusija, analiza slučajeva i prezentacija. Očekujte dubinsko istraživanje ključnih pitanja, uključujući održivi turizam, investicije u turizmu, primjnu vještačke inteligencije u turizmu, budućnost MICE industrije (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions), brendiranje i trendovi, inovacije u turističkom transportu, lokalna kultura kao iskustvo, uticaj društvenih mreža na turističke trendove, te niz drugih intrigantnih prezentacija i analiza slučajeva. Pridružite nam se na ovom informativnom putovanju kroz aktuelne trendove i budućnost turističke industrije.

2.Sarajevo Tourism Summit predstavlja jedinstvenu priliku za okupljanje međunarodnih stručnjaka i praktičara iz oblasti turizma, hotelijerstva, ugostiteljstva, kao i povezanih sektora, sve s ciljem istraživanja novih trendova i aktuelnosti u ovim oblastima. Kao što je već naglašeno, Summit ima internacionalni karakter i organizovan je kao dvojezični događaj. Očekujemo učesnike i goste ne samo iz Bosne i Hercegovine, već i iz drugih zemalja regiona i Evrope, stvarajući platformu za razmenu znanja, iskustava i uspostavljanje važnih poslovnih veza. Pridružite nam se na ovom globalnom susretu posvećenom istraživanju dinamičnih aspekata turističke industrije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik