Adria Airways: 2,6 mil. eura gubitka u prvom polugodištu

Bez autora
Jul 28 2013

Slovenski nacionalni avionski operater Adria Airways je u prvih šest mjeseci ove godine zabilježio minus u visini 2,6 milijuna eura. Međutim, poslovni rezultat Adrie pod vodstvom Marka Anžura u prvoj polovici 2013. godine je ipak neusporedivo bolji od prošlogodišnjeg. U istom periodu 2012. godine je Adria naime zabilježila minus u iznosu 8,5 milijuna eura. Iz uprave Adrie su dodali, da smanjivanje troškova ide po planu, te da očekuju, da će poslovnu godinu završiti sa pozitivnim rezultatom. Adria Airways je inače u prvoj polovici tekuće godine smanjila ukopan broj svih letova za oko osam posto, ali je uprkos tome uspjela prevesti 448.427 putnika, što je usporedivo s prošlogodišnjim rezultatom.

Adria Airways: 2,6 mil. eura gubitka u prvom polugodištuSlovenski nacionalni avionski operater Adria Airways je u prvih šest mjeseci ove godine zabilježio minus u visini 2,6 milijuna eura.

Međutim, poslovni rezultat Adrie pod vodstvom Marka Anžura u prvoj polovici 2013. godine je ipak neusporedivo bolji od prošlogodišnjeg. U istom periodu 2012. godine je Adria naime zabilježila minus u iznosu 8,5 milijuna eura. Iz uprave Adrie su dodali, da smanjivanje troškova ide po planu, te da očekuju, da će poslovnu godinu završiti sa pozitivnim rezultatom.

Adria Airways je inače u prvoj polovici tekuće godine smanjila ukopan broj svih letova za oko osam posto, ali je uprkos tome uspjela prevesti 448.427 putnika, što je usporedivo s prošlogodišnjim rezultatom, stoji u izvješću kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik