Južna Koreja neutrališe pametne telefone

Bez autora
Jul 17 2013

Ministarstvo odbrane Južne Koreje odlučilo je u ponedeljak da neutrališe pametne telefone svojih zaposlenih tako što će instalirati aplikaciju koja sprečava curenje osetljivih informacija. Službenici zaposleni u resornom ministarstvu morali su u ponedeljak pre početka rada na svojim telefonima da instaliraju aplikaciju koja onemogućava snimanje fotografija i glasova.Aplikacija je razvijena u Ministarstvu odbrane i dozvoljava korišćenje samo osnovnih funkcija mobilnih telefona koji koriste operativni sistem Android, kao što su pozivanje i primanje poziva i slanje i primanje SMS poruka.

Južna Koreja neutrališe pametne telefoneMinistarstvo odbrane Južne Koreje odlučilo je u ponedeljak da neutrališe pametne telefone svojih zaposlenih tako što će instalirati aplikaciju koja sprečava curenje osetljivih informacija.

Službenici zaposleni u resornom ministarstvu morali su u ponedeljak pre početka rada na svojim telefonima da instaliraju aplikaciju koja onemogućava snimanje fotografija i glasova.

Aplikacija je razvijena u Ministarstvu odbrane i dozvoljava korišćenje samo osnovnih funkcija mobilnih telefona koji koriste operativni sistem Android, kao što su pozivanje i primanje poziva i slanje i primanje SMS poruka.

Korisnici iPhone uređaja, mogu samo da primaju pozive i SMS poruke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik