Lasta otvorila hotel u Ljuboviji

Saobraćajno preduzeće Lasta otvorilo je danas u Ljuboviji hotel koji je u rad pustio predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović istakavši da to predstavlja jasan signal da država želi da ulaže u ekonomiju. Projekti će, poput ovog hotela privlačiti turiste i omogućavati zaradu za ljude koji žive na području Ljubovije. Otvaranje hotela pokazuje da se Srbija sve više regionalno razvija, zahvalivši se i Saobraćajnom preduzeću Lasta i opštini Ljubovija na uspešno realizovanom projektu. Investicije u različite delove Srbije, investicije koje privlače strane i domaće turiste i otvaraju nova radna mesta svakako su politika ove vladajuće većine, koja može da vrati veru u Srbiju i zaposli ljude. U novom hotelu zaposleno je 12 radnika iz Ljubovije. Taj objekat će doprineti i da preduzeće Lasta još bolje posluje.

Lasta otvorila hotel u LjubovijiSaobraćajno preduzeće Lasta otvorilo je danas u Ljuboviji hotel koji je u rad pustio predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović istakavši da to predstavlja jasan signal da država želi da ulaže u ekonomiju.

Stefanović je rekao da će projekti, poput ovog hotela privlačiti turiste i omogućavati zaradu za ljude koji žive na području Ljubovije.

Stefanović je istakao i da otvaranje hotela pokazuje da se Srbija sve više regionalno razvija, zahvalivši se i Saobraćajnom preduzeću Lasta i opštini Ljubovija na uspešno realizovanom projektu.

"Investicije u različite delove Srbije, investicije koje privlače strane i domaće turiste i otvaraju nova radna mesta svakako su politika ove vladajuće većine, koja može da vrati veru u Srbiju i zaposli ljude", rekao je on.

Stefanović je izrazio zadovoljstvo što je u novom hotelu zaposleno 12 radnika iz Ljubovije, kao i što će taj objekat doprineti i da preduzeće Lasta još bolje posluje.

Generalni direktor Laste Velibor Sovrović je rekao da se u drugoj fazi razvoja tog hotela planira proširenje kapaciteta hotela, sa još 36 ležaja bungalovskog tipa.

Sovrović je najavio i izgradnju, u saradnji sa opštinom Ljubovija, i sportskih terena i još jednog bazena, na placu neposredno uz hotel.

Ovo je prvi hotel u vlasništvu Saobraćajnog preduzeća Lasta, koje je preuredilo bivšu upravnu zgradu Riboteksa u odmaralište sa 52 ležaja.

U sklopu hotela, koji nosi naziv Lasta je izgrađen i bazen, a uređeno je i priobalje pored reke Drine, što će u velikoj meri doprineti poboljšanju turističke ponude kompletnog kraja.

Tokom rekonstrukcije objekta sav materijal je kupljen od ljudi koji žive na ovom području, a takođe radove su izvodili stanovnici ovog kraja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik