Najskuplji hotelski apartmani

Bez autora
Jul 16 2013

Bez obzira na broj zvezdica, boravak u hotelu je luksuz - drugi vam nameštaju krevet, peru kupatilo, služe doručak... Međutim, neki to plaćaju papreno! Kraljevski penthaus u hotelu "Prezident Vilson" u Ženevi je najskuplji apartman na svetu. Jedna noć košta 65.000 dolara! Šta dobijate za taj novac? Pogled na ženevsko jezero.Kraljevska vila u hotelu "Grand rizort Lagonisi" u Atini, košta za jednu noć 45.000 dolara. Nekoliko kamina, kupatila u mermeru i "Bulgari" linija kozmetike su deo standardne usluge, a tu su i zatvoreni i otvoreni bazen, kao i četiri člana posluge koji su gostima na raspolaganju 24 sata dnevno - maser, instruktor, batler i vozač.

Najskuplji hotelski apartmaniBez obzira na broj zvezdica, boravak u hotelu je luksuz - drugi vam nameštaju krevet, peru kupatilo, služe doručak... Međutim, neki to plaćaju papreno!

Kraljevski penthaus u hotelu "Prezident Vilson" u Ženevi je najskuplji apartman na svetu. Jedna noć košta 65.000 dolara! Šta dobijate za taj novac? Pogled na ženevsko jezero.

Kraljevska vila u hotelu "Grand rizort Lagonisi" u Atini, košta za jednu noć 45.000 dolara. Nekoliko kamina, kupatila u mermeru i "Bulgari" linija kozmetike su deo standardne usluge, a tu su i zatvoreni i otvoreni bazen, kao i četiri člana posluge koji su gostima na raspolaganju 24 sata dnevno - maser, instruktor, batler i vozač.

Penthaus "Taj Vorner" u hotelu "For sizons" u Njujorku je na trećem mestu među najskupljim apartmanima. Noć košta 40.000 dolara, a iz vašeg apartmana pogled puca na Menhetn. Osim toga, tamo vas čeka batler, vozač i lični fitnes instruktor.

Za noć u apartmanu "Nebeska vila Hjua Hefnera", u hotelu "Palms Kazino" u Las Vegasu, treba da platite 30.000 dolara. Noćenje u ovom apartmanu podrazumeva savršen pogled na Las Vegas, rotirajući krevet, privatni bazen...

Kraljevski apartman u hotelu "Plaza" u Njujorku košta 30.000 dolara za jednu noć. Apartman je dekorisan u stilu Luja XV, a gostima je na raspolaganju i lični kuvar. Kuriozitet je bogata biblioteka, ali i slavine od dvadesetčetvorokaratnog zlata.

Predsednički apartman u hotelu "Ric Karlton" u Tokiju je 25.000 dolara. Opšte je poznato da je Tokio najskuplji grad za život na svetu, pa cena noćenja ne iznenađuje.

Za noćenje u apartmanima "Bridž" u hotelu "Rojal tauers" na Rajskom ostrvu na Bahamima, vam treba 25.000 dolara. Za taj novac ćete dobiti sedam članova posluge, ali i svetlost iz lustera u trpezariji od dvadesetdvokaratnog zlata.

Kraljevski apartman u "Burdž al Arabu", u Dubaiju košta 22.900 dolara za jednu noć. U standardnu uslugu spada "rols-rojs" ili BMW sa vozačem. Oni koji su bili kažu da je enterijer je diskutabilna: mermer, mahagoni, zlato i leopard-print, ali neko i to voli.

Kraljevski apartman u hotelu "Park Hajat Vendom" u Parizu, košta 19.000 dolara. Osobenost ovog apartmana je "mali" spa umesto kupatila, sa sve stolom za masažu.

I na kraju, najjeftniji -  Ambasadorski bungalov u spa klubu "Vakaja", Fidži za 4.900 dolara. Osim privatnog bazena, imaćete i samo vaš izlaz na Tihi okean...

Ukoliko su vam ovi apartmani dali ideju da i sami negde "šmugnete", vaš idealan smeštaj potražite na sajtuTrivago. Hotelska soba ili apartman, luksuz ili ne, bitno je da je baš po vašoj meri!

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik