Saradnja Novosadskog sajma i Županijske komore iz Pule

Novosadski sajam, Regionalna privredna komora Novi Sad i Županijska komora Pula potpisali su danas u Novom Sadu protokol o saradnji koji ima cilj unapređenje privredne saradnje i bolju organizaciju međunarodnih privrednih događaja. Taj dokument je rezultat dugogodišnje dobre saradnje Vojvodine, Istarske županije i privrednih komora te dve regije. Više od deset godina Županijska komora Pula izlaže na Novosadskom sajmu, a zahvaljujući tome preduzeća iz Istre i Vojvodine dobro sarađuju. Potpisani protokol poslužiće za bolju pripremu preduzeća za nastupe na sajamskim manifestacijama, sa krajnjim ciljem da se stvori zajednički proizvod za treća tržišta. Ovo je treći protokol koji vojvođanska privreda ima sa privrednim komorama u Hrvatskoj.

Saradnja Novosadskog sajma i Županijske komore iz PuleNovosadski sajam, Regionalna privredna komora Novi Sad i Županijska komora Pula potpisali su danas u Novom Sadu protokol o saradnji koji ima cilj unapređenje privredne saradnje i bolju organizaciju međunarodnih privrednih događaja.

Predsednica Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić rekla je nakon potpisivanja protokola da je taj dokument rezultat dugogodišnje dobre saradnje Vojvodine, Istarske županije i privrednih komora te dve regije.

"Više od deset godina izlažemo na Novosadskom sajmu, a zahvaljujući tome preduzeća iz Istre i Vojvodine dobro sarađuju. Potpisani protokol poslužiće za bolju pripremu preduzeća za nastupe na sajamskim manifestacijama, sa krajnjim ciljem da se stvori zajednički proizvod za treća tržišta", rekla je Jaklin Majetić.

Vojvođanski sekretar za privredu Ištvan Pastor rekao je da je to treći protokol koji vojvođanska privreda ima sa privrednim komorama u Hrvatskoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik