Španci žele da ulažu

Bez autora
Jan 26 2011

Španska građevinska kompanija Franko /Franco/ zainteresovana je za poslovnu saradnju sa Crnom Gorom i ulaganje u sve sektore transporta i putnu infrastrukturu. Sa predsjednikom Franko rupe, Alehandrom Frankom razgovarao je ministrom saobraćaja i pomorstva, Andrijom Lomparom, koji mu je predstavio 26 projekata koji će biti realizovani ove godine u okviru rehabilitacije i rekonstrukcije crnogorske putne mreže. Pored toga, razmatrane su i mogućnosti saradnje kada su u pitanju aerodromi Berane, Žabljak i Ulcinj, za koje Vlada traži strateškog partnera. Franko grupa osnovana je 1995. godine i do sada je radila na izgradnji velikog broja hidrotehničkih i drumskih tunela različitih profila, puteva, kao i niza drugih objekata niskogradnje i komunalnih radova.

Španci žele da ulažuŠpanska građevinska kompanija Franko /Franco/ zainteresovana je za poslovnu saradnju sa Crnom Gorom i ulaganje u sve sektore transporta i putnu infrastrukturu, saopšteno je danas iz Vlade.

Sa predsjednikom Franko rupe, Alehandrom Frankom razgovarao je ministrom saobraćaja i pomorstva, Andrijom Lomparom, koji mu je predstavio 26 projekata koji će biti realizovani ove godine u okviru rehabilitacije i rekonstrukcije crnogorske putne mreže.

Pored toga, kako se navodi u saopštenju Ministarstva saobraćaja, razmatrane su i mogućnosti saradnje kada su u pitanju aerodromi Berane, Žabljak i Ulcinj, za koje Vlada traži strateškog partnera.

Franko grupa osnovana je 1995. godine i do sada je radila na izgradnji velikog broja hidrotehničkih i drumskih tunela različitih profila, puteva, kao i niza drugih objekata niskogradnje i komunalnih radova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik