Unapređeno pružanje usluga Poreske uprave u Paraćinu

Bez autora
Dec 28 2011

Danas je su u Paraćinu otvarene nove prostorije Poreske uprave i radnici pomenute uprave u tom gradu od danas će imati bolje uslove rada. Poreska uprava kupila je u Paraćinu 319 kvadratnih metara poslovnog prostora u koji je uložila 17 miliona dinara.Opština Paraćin ima 20.000 poreskih obveznika, 1.280 preduzetnika, 880 pravnih lica, dok su ostali obveznici fizička lica. Ono što se očekuje je da će u Paraćinu biti bolja naplata poreza, a poreski obveznici će imati bolje usluge i sve poslove će rešavati na jednom mestu.

Unapređeno pružanje usluga Poreske uprave u ParaćinuDanas je su u Paraćinu otvarene nove prostorije Poreske uprave i radnici pomenute uprave u tom gradu od danas će imati bolje uslove rada.

Poreska uprava kupila je u Paraćinu 319 kvadratnih metara poslovnog prostora u koji je uložila 17 miliona dinara.

Opština Paraćin ima 20.000 poreskih obveznika, 1.280 preduzetnika, 880 pravnih lica, dok su ostali obveznici fizička lica. Ono što se očekuje je da će u Paraćinu biti bolja naplata poreza, a poreski obveznici će imati bolje usluge i sve poslove će rešavati na jednom mestu.

Državni sekretar Ministarstva finansija Vlade Republike Srbije Miodrag Đidić naveo je danas da će ovogodišnja naplata poreza u Srbiji biti realizovana sa 97 posto planiranih prihoda umesto sa 100 posto kako je bilo predviđeno budžetom za 2011. godinu.

U skladu sa izmenjenim Zakonom o poreskom postupku i poreskoj administraciji, od 9. januara 2012. godine na internet stranici Poreske uprave biće vidljivo ko su najveći poreski dužnici u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik