HEP počinje sezonu grijanja

Bez autora
Sep 16 2012

HEP-Toplinarstvo danas, s razdobljem spremnosti za grijanje, službeno počinje ogrjevnu sezonu za približno 123.000 potrošača u Zagrebu, Zaprešiću, Samoboru, Velikoj Gorici, Osijeku i Sisku. Tijekom razdoblja spremnosti za grijanje djelatnici HEP-Toplinarstva će svakodnevno pratiti vanjske dnevne temperature zraka i dugoročnu prognozu Državnog hidrometeorološkog zavoda i uključiti grijanje čim se za to ostvare vremenski uvjeti. HEP-Toplinarstvo je završilo većinu radova na planiranoj revitalizaciji vrelovodne mreže te provelo redovite remonte toplinskih postrojenja i osiguralo sve uvjete za sigurnu i kontinuiranu opskrbu toplinskom energijom tijekom nove ogrjevne sezone.

HEP počinje sezonu grijanjaHEP-Toplinarstvo danas, s razdobljem spremnosti za grijanje, službeno počinje ogrjevnu sezonu za približno 123.000 potrošača u Zagrebu, Zaprešiću, Samoboru, Velikoj Gorici, Osijeku i Sisku.

Tijekom razdoblja spremnosti za grijanje djelatnici HEP-Toplinarstva će svakodnevno pratiti vanjske dnevne temperature zraka i dugoročnu prognozu Državnog hidrometeorološkog zavoda i uključiti grijanje čim se za to ostvare vremenski uvjeti.

HEP-Toplinarstvo je završilo većinu radova na planiranoj revitalizaciji vrelovodne mreže te provelo redovite remonte toplinskih postrojenja i osiguralo sve uvjete za sigurnu i kontinuiranu opskrbu toplinskom energijom tijekom nove ogrjevne sezone.

Iz HEP-a podsjećaju potrošače koji još izvode popravke i zamjenu dotrajalih kućnih instalacija grijanja da što prije završe s radovima kako bi naši djelatnici mogli napuniti instalacije grijanja zgrade pogonskom vodom i uključiti grijanje.

Ogrjevna sezona 2012./2013. završit će u skladu s vremenskim uvjetima, a najkasnije 15. svibnja 2013. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik