Od 4. oktobra nove pogodnosti za putovanje železnicom

Bez autora
Oct 03 2013

“Železnice Srbije“ od petka, 4. oktobra, naplaćivaće putnicima koji uđu u vozove u železničkim stanicama u kojima nema putničkih blagajni vozne karte po cenama koje važe na blagajnama. Putnici koji bez kupljene karte započinju putovanje u stanicama u kojima ima blagajni, karte u vozovima plaćaće i dalje po cenama koje su za 30 posto veće od cena na blagajni.“Železnice Srbije“ su putnicima omogućile brojne pogodnosti koje mogu da iskoriste prilikom kupovine karata na stanicama u kojima postoje blagajne.

Od 4. oktobra nove pogodnosti za putovanje železnicom“Železnice Srbije“ od petka, 4. oktobra, naplaćivaće putnicima koji uđu u vozove u železničkim stanicama u kojima nema putničkih blagajni vozne karte po cenama koje važe na blagajnama. Putnici koji bez kupljene karte započinju putovanje u stanicama u kojima ima blagajni, karte u vozovima plaćaće i dalje po cenama koje su za 30 posto veće od cena na blagajni.

Podsećamo da su “Železnice Srbije“ putnicima omogućile brojne pogodnosti koje mogu da iskoriste prilikom kupovine karata na stanicama u kojima postoje blagajne.

Uz godišnju karticu SRB PLUS, koju mogu kupiti svi naši putnici po ceni od 100, 400 ili 800 dinara u zavisnosti od godina starosti, ostvaruje se popust od 30 posto na redovne vozne cene prilikom kupovine vozne karte i u vozu i na blagajni. Prilikom kupovine povratne karte u vozu odobrava se povlastica od 20 posto. Putnici mogu, takođe, da kupe povratnu kartu u stanici koja ima blagajnu do stanice koja nema blagajnu, i natrag. Ukoliko se putuje svakodnevno, putnici po izuzetno povoljnoj ceni, mogu da kupe mesečne ili polumesečne karte za određenu relaciju.
U ponudi “Železnica Srbije“ su i karte Srbija Fleksipas za mlade (Srbija Fleksipas -26), odrasle (Srbija fleksipas 26+) i starije (Srbija Fleksipas 60+) po ceni od 1.500, 3.000 i 2.000 dinara, koja važi za 10 dana putovanja u okviru jednog meseca važenja karte.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik