Program za nagrađivanje lojalnih putnika Air Serbia biće integrisan u globalni sistem Etihad Airways-a

Bez autora
Sep 22 2013

Extra Flight Club, program za nagrađivanje lojalnih putnika Air Serbia, trenutno Jat Airways, biće integrisan u Etihad Guest - program za nagrađivanje lojalnih putnika Etihad Airways-a od ponedeljka, 28. oktobra 2013. Kao članovi Etihadovog kluba za nagrađivanje lojalnih putnika, putnici Air Serbia imaće mogućnost da zarade i realizuju Etihad Guest milje putujući mrežom linija Etihad Airways-a, ali i linijama srpske nacionalne aviokompanije.Bodovi koje sakupe putujući širom sveta moći će da iskoriste za povoljnije plaćanje računa u internacionalnim hotelima, rent-a-kar agencijama i trgovinskim lancima, uz popuste prilikom kupovine preko stotinu najcenjenijih svetskih brendova i hiljada proizvoda kroz program Reward Shop.

Program za nagrađivanje lojalnih putnika biće integrisan u globalni sistem Etihad Airways-aExtra Flight Club, program za nagrađivanje lojalnih putnika Air Serbia, trenutno Jat Airways, biće integrisan u Etihad Guest - program za nagrađivanje lojalnih putnika Etihad Airways-a od ponedeljka, 28. oktobra 2013.

Kao članovi Etihadovog kluba za nagrađivanje lojalnih putnika, putnici Air Serbia imaće mogućnost da zarade i realizuju Etihad Guest milje putujući mrežom linija Etihad Airways-a, ali i linijama srpske nacionalne aviokompanije. Bodovi koje sakupe putujući širom sveta moći će da iskoriste za povoljnije plaćanje računa u internacionalnim hotelima, rent-a-kar agencijama i trgovinskim lancima, uz popuste prilikom kupovine preko stotinu najcenjenijih svetskih brendova i hiljada proizvoda kroz program Reward Shop.

Prema rečima novog generalnog direktora Air Serbia Daneta Kondića, povezivanje programa za nagrađivanje lojalnih putnika Air Serbia sa sistemom Etihad Airways-a jedna je od veoma važnih prekretnica u poslovanju i ponudi nacionalne kompanije Srbije, jer je program Etihad Guest popularan širom sveta, a među putnicima je već prepoznat i ocenjen kao najbolja usluga u klasi. Nagrade koje su na raspolaganju nikada do sada nisu bile u ponudi.
Putnici Air Serbia će kroz program za nagrađivanje lojalnih putnika moći da zarade svoje preletene Etihad Guest milje kroz rezervacione sisteme dve nacionalne aviokompanije Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, što praktično znači da će moći da sakupljaju i iskoriste svoje bodove širom sveta, kaže generalni direktor Air Serbia Dane Kondić.

Među brojnim pogodnostima koje članovima programa Etihad Guest mogu da odaberu su:
- Brze nagrade - Sa 1MileRedemption ponudom, nagrade se mogu iskoristiti već nakon jednog ostvarenog leta.
- Nema blackout perioda za rezervacije - Guest Seats nagrada u ponudi je na svim letovima
- Najveći izbor - putnik koristi sakupljene bodove za investiranje u svoje buduće letove, usluge ili povoljnu kupovinu brojnih drugih proizvoda, a koje može da koristi isključivo kao član Etihad Guest kluba. Kroz program Reward Shop putnik može da odabere između 6.000 sakupljenih milja ili brojnih drugih pogodnosti.
- Najveći izbor - kroz ponudu Miles +Cash, putnik koristi mogućnost da kombinuje preletene milje i novac za kupovinu karte i dobija priliku da manje plati svoj naredni let avionom.
- Proširena mreža partnera - putnik može zaraditi i otkupiti milje ka više od 3.000 destinacija putujući širom sveta kompanijama Etihad Airways, Air Seychelles, i sa još 20 partnerskih aviokompanija.
- PointsPay, inovativni program - lojalni putnik ima mogućnost da promeni svoje sakupljeni milje i u (virtuelni) novac i po povoljnijim cenama kupuje proizvode u više od 30 miliona prodavnica širom sveta. Ova opcija otkupa preletenih milja trenutno je ekskluzivna i važi samo za članove Etihad Guest programa.

Etihad Guest postao je multikompanijski klub u junu 2012, kada je program za nagrađivanje lojalnih putnika Air Seychelles-a, integracijom, kao i u slučaju Air Serbia-e, postao njegov sastavni deo. Podsetimo da Etihad Airways ima 40 odsto udela u vlasništvu Air Seychelles-a i takođe petogodišnji ugovor o upravljanju kompanijom.

Extra Flight Club Air Serbia, trenutno Jat Airways-a, biće dostupan putnicima od 28. oktobra 2013. Kao članovi Etihad Guest kluba, putnici će moći da prikupljaju svoje milje provedene u putovanju avionom u okviru Etihad Guest programa od ponedeljka, 28. oktobra na svim letovima Air Serbia.

Dosadašnji članovi Extra Flight Club-a mogu da registruju svoje do sada sakupljene poene do 15. novembra 2013. i iskoriste ih za kupovinu Bonus karata do 15. decembra 2013, a za letove do 30. oktobra 2014. godine.

Članovi koji nemaju dovoljno sakupljenih bodova za kupovinu nove aviokarte, a žele da putuju mogu jednostavno doplatiti razliku.

Svi članovi Extra Flight Club-a, u okviru integracije u Etihad Guest program, dobiće poziv da se učlane u svoj novi klub preko internet adrese: www.etihadguest.com/airserbia.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik